fbpx Skip to main content
search
0
Ondernemen & BusinessPersoonlijke ontwikkelingPodcastRelaties & Spiritualiteit

#319 David De Kock Over Non-Dualiteit En Innerlijke Vrede

By 12 juni 2024No Comments
Podcast David De Kock Over Non-Dualiteit En Innerlijke Vrede

David De Kock Over Non-Dualiteit En Innerlijke Vrede

In een openhartig gesprek vertelt David de Kock over zijn persoonlijke en professionele transformatie. Als medeoprichter van 365 Dagen Succesvol heeft David een indrukwekkende reis afgelegd, van het opzetten van een succesvol bedrijf tot het herontdekken van zijn ware zelf en zijn spirituele pad. In deze aflevering deelt David zijn inzichten over de uitdagingen en hoogtepunten die hij heeft ervaren, en hoe deze hem hebben gevormd.

David reflecteerde op een cruciaal moment in zijn leven toen hij, ondanks het bereiken van professionele successen, een gevoel van leegte en teleurstelling ervoer. Dit gevoel leidde hem naar een diepgaand zelfonderzoek en uiteindelijk naar een spirituele heroriëntatie. Hij benadrukte hoe belangrijk het is om niet alleen te streven naar uiterlijke successen, maar ook naar innerlijke vervulling en vrede. Het proces van ‘steen de heuvel op duwen’, zoals hij het noemde, was niet langer bevredigend en hij voelde de behoefte om zijn leven op een fundamenteler niveau te herzien.

David benadrukt hoe belangrijk het is om te vertrouwen op intuïtie en innerlijke leiding, in plaats van altijd maar doelen te stellen en te streven naar meer. Zijn nieuwe benadering heeft niet alleen zijn eigen leven verrijkt, maar ook dat van vele anderen die zijn seminars en podcasts bijwonen. Davids verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe we door introspectie en spirituele groei een dieper, meer vervuld leven kunnen leiden.