fbpx Skip to main content
search
0

CONTACT

Bedankt dat je ons wilt contacten en dat je de moeite neemt om ons te schrijven! We zouden het te gek vinden als je ons volgt via onze sociale media kanalen. Volg ons op Facebook, Instagram, YouTube en iTunes.

Wil je contact met ons? Dit is de beste manier!

Wij krijgen veel mails van fans van de podcast. Het kan daarom even duren voordat je antwoord ontvangt. Om onze tijd zo goed mogelijk te bewaken en jou zo fijn mogelijk van dienst te zijn, willen we je vragen onderstaande goed door te lezen voordat je contact opneemt.

Feedback

Als je een fan bent of luisteraar van de podcast en je hebt een inspirerend verhaal? Plaats het op HIER op iTunes. We lezen alle reviews en vinden het echt te gek dat we zoveel positieve reacties krijgen! Uiteraard mag je succesverhalen, complimenten en toffe berichten gewoon sturen via het formulier hieronder.

Heb je een vraag over een podcast / onderwerp?

Heb je vragen over een podcast? Bekijk dan ook de Shownotes voor meer informatie over de dingen waar we over gesproken hebben.

Adverteren

Eindbazen biedt diverse adverteer- en sponsoring mogelijkheden in en rondom het podcast-programma om uw bedrijfsdoelstellingen op het gebied van marketing en communicatie te helpen realiseren. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Coaching / Mentorschap

We krijgen veel verzoeken of wij “even” advies willen geven over ondernemen, marketing en overige zaken. In alle eerlijkheid krijgen we zodanig veel verzoeken dat het onmogelijk is om deze allemaal goed te beantwoorden. Om onze tijd te bewaken en te filteren op personen die écht willen investeren in zichzelf, is het mogelijk ons te boeken voor een coaching gesprek. Je kan dit boeken via Wiggert Meerman.com of Michel’s bedrijf Twelve-Waves. Voor andere vragen kun je ons altijd contacteren via onderstaand formulier.