fbpx Skip to main content
search
0
LeiderschapPersoonlijke ontwikkelingPodcast

#302 Annedien Hoen Over War Rooms, De Kracht Van Vragen En Nieuw Leiderschap

By 18 december 2023No Comments
Annedien Hoen Over War Rooms, De Kracht Van Vragen En Nieuw Leiderschap

Annedien Hoen Over War Rooms, De Kracht Van Vragen En Nieuw Leiderschap

 

In deze aflevering van de Eindbazen podcast is Annedien Hoen te gast en spreken we over Katalytisch Leiderschap.

De inhoudelijke highlights van de podcast zijn:

War Rooms Concept: Annedien vertelt over het unieke concept van ‘War Rooms’ die zij ontwikkelt, waarbij fysieke ruimtes worden omgetoverd tot hubs voor creativiteit en strategisch denken.

Katalytisch Leiderschap: De discussie over hoe leiderschap kan functioneren als een chemische katalysator om snelle en ingrijpende veranderingen teweeg te brengen, is zowel innovatief als inspirerend.

Katalytische Vragen: Annedien introduceert het idee van ‘katalytische vragen’ die diepe reflectie en verandering kunnen stimuleren, een concept dat luisteraars aan het denken zal zetten.

Duiding driehoek: Het concept van de ‘duiding driehoek’, bestaande uit beeld, taal, en gevoel, biedt een nieuw perspectief op het oplossen van complexe problemen.

Taal als Tool: Annedien benadrukt hoe een rijke vocabulaire essentieel is in leiderschap en probleemoplossing, een interessant punt voor taalliefhebbers.

Veerkracht en Shapeshiften: Het gesprek over het belang van veerkracht en het vermogen om je aan te passen in een snel veranderende wereld is zowel relevant als motiverend.

De podcast biedt een diepgaand inzicht in nieuwe benaderingen van leiderschap en organisatieverandering, gericht op aanpassingsvermogen, creatieve probleemoplossing en het effectief navigeren van complexe uitdagingen.