fbpx
0
Podcast

Eindbazen Experience #4 – Een dag met de mariniers van de MARSOF

By 5 december 2018 december 27th, 2018 No Comments

Een dag in het leven van de Netherlands Maritime Special Operations Forces (MARSOF). Oftewel: het Nederlandse antwoord op terrorisme. Ook deze experience is te danken aan Commandant der Mariniers Jeff Mac Mootry en wat zijn Michel en Wiggert hem dankbaar. Want het was vet. Er waren wapens, drills, speedboten en flashbangs. Kortom: een once in a lifetime ervaring met één en al adrenaline!

 

De Eindbazen MARSOF Experience

Michel en Wiggert wanen zich in een actiefilm. In de Eindbazen MARSOF Experience krijgen we te zien hoe ze vanuit een geheime locatie met deze elite eenheid van het Korps Mariniers twee verschillende oefeningen doen. Denk speedboten, enteren met touwladders, kogelvrije vesten, een booreiland en veel rondvliegende kogels.

Deze vragen komen aan bod

Uit welk hout moet je gesneden zijn om in deze eenheid te worden toegelaten? Wanneer komt de MARSOF in actie? Waaraan wordt gerefereerd met een ‘noisy’? Wat is de strategie om terroristen de (eind)baas te blijven? Maar ook: En hoe loopt het af als hij met zijn MARSOF-team Wiggert als bad guy moet uitschakelen? Spoiler alert: de Eindbazen MARSOF Experience heeft een knallend uiteinde!