fbpx Skip to main content
search
0
Persoonlijke ontwikkelingPodcastPsychologie & Evolutie

#321 Zo Overwin Je Tegenslagen En Creëer Je Een Zinvol Leven – Hans Peter Roel

By 5 juli 2024No Comments
Podcast Zo Overwin Je Tegenslagen En Creëer Je Een Zinvol Leven - Hans Peter Roel

Zo Overwin Je Tegenslagen En Creëer Je Een Zinvol Leven – Hans Peter Roel

In deze podcast spreekt Hans Peter Roel is een inspirerende schrijver en reiziger, over de sleutelmomenten die zijn leven hebben gevormd. Hans Peter begint met zijn carrière in de technische sector, waar hij al snel beseft dat zijn passie bij mensen ligt, niet bij machines. Na een burn-out op zijn dertigste zoekt hij verlossing in de Himalaya, waar hij in een Boeddhistisch klooster leert over levensenergie en innerlijke rust, wat zijn kijk op het leven drastisch verandert.

Rond zijn vijftigste besluit Hans Peter zijn leven volledig te wijden aan het schrijverschap, geïnspireerd door de wijsheid die hij heeft vergaard. Hij benadrukt het belang van manifestatie, waarbij je je eigen werkelijkheid creëert door je gedachten en intenties te richten op je doelen. Het gaat erom actie te ondernemen en de uitkomst los te laten, vergelijkbaar met het kiezen van een trein op een treinstation die je naar nieuwe bestemmingen leidt. Hans Peter geeft ook Ki-trainingen, waar hij mensen leert hoe ze hun energie kunnen sturen en in het hier en nu kunnen leven, wat hen helpt om rustiger en krachtiger te worden.

Daarnaast deel Hans Peter zijn visie op kameraadschap en het belang van verbondenheid en het helpen van anderen. Hij gelooft dat ware vreugde en persoonlijke groei voortkomen uit bijdragen aan de gemeenschap. Zijn verhaal moedigt luisteraars aan om hun eigen levenspad te heroverwegen en de mogelijkheden van een nieuw begin te omarmen, ongeacht hun leeftijd.