fbpx Skip to main content
search
0
Podcast

#227 Eindbazen is terug!

By 4 juni 2021april 5th, 2022No Comments
Podcast 227 Eindbazen is terug Wordpress

Eindbazen is terug!

Eindbazen is weer terug en hoe! Het is inmiddels één jaar geleden dat Wiggert en Michel elkaar voor het laatst troffen in de studio. Ze praten elkaar, en de luister, bij in de 227ste aflevering.

De mannen zijn dankbaar om elkaar weer te zien in de studio. ‘‘Je merkt toch dat de vibe van een gesprek in de studio slecht te evenaren is’’, vertelt Michel over de vergelijking tussen fysieke en virtuele Eindbazen-opnames. Voor Michel is het, net als voor veel andere mensen, een bewogen jaar geweest. ‘‘Het is was een leerzaam jaar en heeft me gepusht om een bepaalde kant op te gaan.’’ Hiermee doelt Michel naar zijn zojuist uitgebrachte boek. Op 1 juni 2021 werd zijn boek ‘Get your shit together’ gelanceerd. Het is zijn eerste boek. Michel schreef zijn boek over de ‘lifecrafting methode’ voor succes en persoonlijke groei. Hij verzamelde de beste technieken en lifehacks voor succes in het leven en werk. Zijn bewezen methode helpt jaarlijks duizenden professionals en bedrijven en wordt inmiddels toegepast op verschillende onderwijsinstellingen in Nederland. Podcast #228 staat in het teken van de ervaringen van Michel met het schrijven van zijn eerste boek. Ook vertelt hij over zijn plannen voor retraite center genaamd ‘Yügen Forest’.

Voor Wiggert stond het jaar ook in het teken van persoonlijke omstandigheden, waaronder omstandigheden in de familiaire sfeer. Daarnaast had hij moeite met de overheidsaanpak omtrent corona. Na een sabbatical van drie maanden kan Wiggert er weer tegenaan. De toekomst is voor de mannen vol met nieuwe doelen. Zo is Eindbazen nu een officieel bedrijf en is Wiggert bezig met het ontwikkelen van een praktische training omtrent zijn boek ‘Op zoek naar antwoorden’: ‘‘De eerste pilot is geweest en van de deelnemers kreeg ik een negen plus. Dat is mooi en geeft zelfvertrouwen voor de toekomst.’’

Ook hinten de mannen in deze podcast naar mogelijkheden om nieuwe Eindbazen-evenementen te organiseren.

In deze podcast:

– Gesprek over corona.
– Het schrijven van een boek
– Terugblik op het afgelopen jaar van Wiggert en Michel
– Yügen Forest
– Get Your Shit Together

 

Bekijk de aflevering

Luister de podcast: