0
Podcast

Eindbazen Experience #5 – Bij Tony’s Chocolonely kunnen ze overal chocola van maken

By 29 december 2018 april 22nd, 2019 No Comments

Eindbazen Experience #4 – Bij Tony’s Chocolonely kunnen ze overal chocola van maken

De Eindbazen bij Tony’s Chocolonely. Een experience om je vingers bij af te likken! In podcast #95 met choco-evangelist Ynzo van Zanten werd het zaadje geplant voor deze Eindbazen Experience. Ze leren hoe een cacaoboon chocola wordt en hoe dit vervolgens tot een speciale Tony’s reep gevormd wordt met de zelfbedachte smaken van Wiggert en Michel.

 

Eindbazen bij Tony’s Chocolonely

Metershoge repen met kleurige wikkels. Een laboratorium en een chocolade-expert. De Eindbazen wanen zich als Sjakie in de chocoladefabriek in deze Eindbazen experience. We gaan zien hoe er in het laboratorium gewerkt wordt door choco-chef Celine aan al die speciale smaken waar Tony’s zo bekend om staat. Ynzo vertelt ons wat Tony’s nog veel specialer maakt dan dat.

Deze vragen komen aan bod

Wat is Ynzo’s favoriete nieuwe smaak? Hoe ziet onbewerkte cacao eruit? Hoe is Tony’s Chocolonely ontstaan? Wat gaat er mis in de cacao industrie? Hoe werkt Tony’s aan het creëren van bewustzijn bij de consument? Hoe helpt Tony’s de cacaoboeren en het verminderen van kinderarbeid? En tenslotte de hamvraag: met welke zelfbedachte limited editions komen Wiggert en Michel naar buiten?

Leave a Reply