fbpx Skip to main content
search
0
Cultuur & MaatschappijLeiderschapPersoonlijke ontwikkelingPodcastSport & Voeding

#315 Noël Brand Over Trainen Voor Triathlons, Mentale Hardheid En Streven Naar Uitmuntendheid

By 10 mei 2024No Comments
Podcast Noël Brand Over Trainen Voor Triathlons, Mentale Hardheid En Streven Naar Uitmuntendheid

Noël Brand Over Trainen Voor Triathlons, Mentale Hardheid En Streven Naar Uitmuntendheid

Noël Brand, altijd een bron van inspiratie, deelde zijn reis sinds zijn laatste bezoek. Van het trainen van topsporters en strijders tot zijn persoonlijke groei als echtgenoot, vader en coach, hij heeft het allemaal meegemaakt. Zijn verhaal over de Iron Man in Frankfurt, waar hij net niet onder de 10 uur finishte, liet ons allemaal aan zijn lippen hangen. Spoiler alert: hij haalde de finish wel, wat een prestatie!

We hebben ook veel gelachen. Noël’s pogingen om ultramarathons van 50 km, 75 km en zelfs 100 km op één dag te rennen, zijn zowel ongelooflijk als lichtelijk krankzinnig. En zoals hij zelf zegt, iets minder “David Goggins” en met wat meer gezond verstand, hoewel hij toegeeft dat Goggins’ aanpak niet voor iedereen is.

Daarnaast deelde Noël hoe hij jonge atleten en militairen coacht, hen niet alleen fysiek, maar ook mentaal voorbereidt op hun uitdagingen. Zijn passie voor het ontwikkelen van anderen en het beter maken van atleten, zonder hen te verpletteren, is werkelijk bewonderenswaardig.

De podcast was een echte rollercoaster van emoties en verhalen, en Noël’s openheid over zijn leven en carrière gaf ons allen nieuwe inzichten en inspiratie. Of het nu gaat om de voldoening van het trainen van jonge commando’s of de strijd en triomfen van zijn eigen sportieve uitdagingen, zijn verhalen raken het hart.

Dus daar heb je het, een geweldige aflevering vol met inspiratie, transpiratie en een klein beetje hilariteit. Bedankt Noël, voor je wijsheid en je humor. We kunnen niet wachten tot je weer langskomt!