fbpx Skip to main content
search
0
Cultuur & MaatschappijPersoonlijke ontwikkelingPodcastWetenschap & Techniek

#311 – Hoe Technologische Vooruitgang Onze Werkcultuur Zal Veranderen – Martijn Aslander

By 17 maart 2024No Comments
Podcast Hoe Technologische Vooruitgang Onze Werkcultuur Zal Veranderen - Martijn Aslander

Martijn Aslander: Hoe Technologische Vooruitgang Onze Werkcultuur Zal Veranderen –

Vanaf de start wordt duidelijk: dit is geen standaardpraatje. Nee, dit is een podcast waarin de grenzen van technologie, productiviteit en de kunst van het leven zelf worden verkend. Martijn Aslander, bekend om zijn grenzeloze nieuwsgierigheid en talent om het onmogelijke mogelijk te maken, deelt zijn visie op een wereld waarin we slimmer, niet harder werken. Een wereld waarin technologie ons dient, in plaats van ons te overheersen.

Michel, perfect voorbereid en klaar voor een diepgaand gesprek, laat Martijn schitteren. Samen duiken ze in de wondere wereld van digitale fitheid, het belang van mentale ruimte, en hoe we onze tools moeten inzetten om écht waarde te creëren. Het gesprek wisselt moeiteloos tussen luchtige anekdotes en diepe filosofische vraagstukken, altijd met een lach en een twinkeling in de ogen.

Martijn, die zichzelf ziet als een supergeneralist, onthult de magie achter zijn vele succesvolle projecten. Zijn geheim? Een onverzadigbare honger naar kennis, een netwerk van briljante geesten, en een onwrikbaar geloof in de kracht van creativiteit. Door de podcast heen deelt hij gouden tips over hoe we onze digitale en mentale fitheid kunnen boosten, zodat we de toekomst vol vertrouwen tegemoet kunnen treden.

Terwijl het gesprek vordert, wordt één ding duidelijk: dit is meer dan een podcast. Dit is een masterclass in levenskunst, gegeven door twee meesters die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Voor iedereen die droomt van een leven vol passie, productiviteit en plezier, biedt deze aflevering een schat aan inzichten en inspiratie.

Workshop Possibilizen en Organizonderen – 17 mei 2024