fbpx Skip to main content
search
0
Cultuur & MaatschappijOndernemen & BusinessPersoonlijke ontwikkelingPodcastRelaties & Spiritualiteit

#307 Dit Is Het Retraitecentrum Van De Toekomst – Yūgen Forest

By 11 februari 2024februari 12th, 2024No Comments
Podcast met Sjanett de Geus - Dit Is Het Retraitecentrum Van De Toekomst - Yügen Forest

Dit Is Het Retraitecentrum Van De Toekomst – Yūgen Forest

Deze aflevering neemt ons mee op een avontuurlijke reis van Sjanett’s transformatie van een digital nomad naar de steward van een adembenemend stuk natuur in Dronten, waar zij met haar team met hart en ziel Yūgen Forest tot leven hebben gebracht. Yūgen Forest is niet zomaar een plek; het is een oase van rust, verbinding en ontdekking waar de magie van de natuur, mindfulness, en psychedelica samenkomen om een unieke ervaring te bieden.

Van antikraak wonen naar het beheren van een landgoed zonder eigen geld, Sjanett’s verhaal is er een van vastberadenheid, synchroniciteit, en een diepe liefde voor de natuur. Yūgen Forest staat symbool voor een plek waar bezoekers emotioneel geraakt worden door de schoonheid van de natuur en de diepgang van het universum. Met een focus op retraites en evenementen biedt Yūgen een veilige haven voor zowel zakelijke als persoonlijke ontwikkeling, gedreven door de filosofie van stewardship en een missie om mensen weer in contact te brengen met zichzelf en de natuur.

In de podcast met Sjanett de Geus over Yūgen Forest kwamen verschillende fascinerende details, feitjes en weetjes naar voren:

Transformatieproces: Het persoonlijke verhaal van Sjanett over haar transformatie van digital nomad naar de beheerder van Yūgen Forest, en hoe dit pad haar naar onverwachte plaatsen heeft geleid.

Filosofie achter Yūgen Forest: De diepe filosofische overtuigingen en intenties die ten grondslag liggen aan de oprichting van Yūgen Forest, gericht op het creëren van een plek voor herverbinding met de natuur en innerlijke groei.

Activiteiten en Evenementen: Details over de unieke retraites en evenementen die worden aangeboden in Yūgen Forest, ontworpen om bezoekers een diepgaande ervaring te bieden.

Duurzaamheid en Stewardship: Hoe duurzaamheid en stewardship centraal staan in de visie van Yūgen Forest, met praktijken die zowel het land als de gemeenschap ten goede komen.

Impact van Yūgen Forest: De emotionele en spirituele impact die Yūgen Forest heeft op zijn bezoekers, waardoor ze dieper verbonden raken met zichzelf en de natuur.