fbpx Skip to main content
search
0
Podcast

#188 Ron Simpson – Over creatief ondernemen, avocado’s en gekke feestjes

By 12 juli 2020april 5th, 2022No Comments

Ron Simpson – Over creatief ondernemen, avocado’s en gekke feestjes

Volgens Wiggert is de gast in de nieuwste podcast ‘een van de meest creatieve geesten’. Ron Simpson is al jaren eigenaar van The Avocado Show. Daarnaast zit Ron niet stil, want hij begeleidt artiesten en organiseert meer dan 100 feestjes per jaar.

Ron heeft een duidelijke visie als het aankomt op talenten en creativiteit. ”Iedereen heeft meerdere talenten en je kan alles doen wat je wil. Echter zijn er dingen die je niet laten kan, daar ga ik voor”, aldus de succesvolle Amsterdammer. Naar eigen zeggen is Ron succesvol geworden door te kijken naar onmogelijkheden. ”Ik zocht voor de club naar dingen die eigenlijk onmogelijk waren voor een kleine club. Bijvoorbeeld grotere artiesten regelen of rappers laten dj’en. Je valt dan simpelweg sneller op. Voor Ron is social media een andere manier om op te vallen. ”Ik zeg altijd ‘hoe gekker, hoe beter’. In aankondigingen gebruik ik drie of vier elementen die samen ongewoon zijn. Het is anders dan anders. De mooiste content op social media krijgt weinig likes. Opvallen is dé key.”

De dertiger is na al het succes niet gemotiveerd om het rustig aan te doen en zoekt steeds weer naar nieuwe ideeen. ”’Het draait allemaal om nieuwe input. Tevens vind ik het tof om jonge mensen te helpen met hun plannen. Vaak inspireren we elkaar, daar draait het uiteindelijk allemaal om.”

 

Bekijk

Luister

De volgende onderwerpen komen aan bod

De start
Feesten
Het merk
Social media
The Avocado Show
Je verhaal Marketing