fbpx Skip to main content
search
0
Ondernemen & BusinessPersoonlijke ontwikkelingPodcast

#178 Femke Hogema – Winstgevende plannen en verantwoord omgaan met geld

By 3 mei 2020april 5th, 2022No Comments

Femke Hogema – Winstgevende plannen en verantwoord omgaan met geld

Geld is een onderwerp wat ons allemaal aangaat, goed of fout. De werking van geld is iets wat je kunt leren. Echter schiet het huidige schoolsysteem daar vreselijk in te kort. Laat staan de ‘imprint’ die je ouders achterlaten over de betekenis van geld. Dat fascineerde Femke Hogema enorm.

Femke Hogema is een specialist in geld. Haar missie is om ondernemers om te leren gaan met geld, en ze zo naar financiële vrijheid te leiden.
Femke verkocht meer dan 40.000 boeken waaronder ‘Financiën voor ZZP’ers’ en ‘De Winstadviseur’. Zij haalde de internationale Profit First methode naar Nederland, de bekende ‘potjes’ methode die bedrijven stuurt op het draaien van winst en niet alleen omzet. Haar laatste boek ‘Winstgevende Plannen’ stond wekenlang op nummer één in de managementboek lijsten.

Wiggert en Femke zijn dit jaar de samenwerking aangegaan. Femke spreekt bij Wiggert op Tribe Leaders in Business. Wiggert spreekt bij het jaarlijkse Profit Con event van Femke. Die combinatie werkt goed. Want persoonlijke groei en financiën zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Dat klinkt allemaal erg logisch, maar de praktijk leert anders. Voor veel ondernemers is winst een bijkomend geluk van weinig uitgaven en wat meer inkomsten. Dat geldt ook voor het spaargeld van niet-ondernemers. Geld overhouden is een strategie. In deze aflevering leer je veel over geld, de emoties daarachter, slimme strategieën en methoden voor een beter resultaat.

Bekijk

Luister

De volgende onderwerpen komen aan bod
-Waar kwam bij Femke de fascinatie voor geld vandaan?
-Hoe zij haar bestseller Winstgevende Plannen schreef?
-Hoe wordt je miljonair?
-Is winst draaien geluk of strategie?
-Waarom blijven mensen arm?
-Hoe kan je meer winst draaien?
-Sturen op cijfers.
-Ondernemer in crisistijd.
-Wat moet je als eerste doen bij crisis als ondernemer?
Wil je bij de events zijn waar Femke en Wiggert over spreken?