fbpx Skip to main content
search
0
Ondernemen & BusinessPersoonlijke ontwikkelingPodcast

#152 Michel & Wiggert – De lang verwachte update

By 10 november 2019november 11th, 2019No Comments
Wiggert Meerman en Michel Vos podcast 152 update wordpress foto

Michel & Wiggert – De lang verwachte update

Het is alweer 40 podcasts geleden dat de Eindbazen themselves, Michel en Wiggert samen in gesprek gingen. In deze aflevering zijn ze terug en geven ze je een update over de crowdfunding voor nieuwe apparatuur en hun bezigheden.

Waar werken ze aan en wat kunnen we de komende tijd verwachten?

Wiggert vertelt over zijn sprekersambitie, zijn persoonlijk leiderschapsprogramma Rite of Passage en het schrijven van zijn boek over zijn avonturen bij de Indianen. Wanneer is het af en wat kunnen we verwachten van het volgende retreat in februari 2020?

Michel is op zijn beurt bezig met de uitbreiding van zijn Twelve Waves programma. Er wordt hard gewerkt aan de certificering van het protocol zodat zijn methode ook door coaches buiten zijn team kan worden overgebracht. Hoe zorgt hij ervoor dat trainers over de juiste kennis en technieken voor persoonlijk leiderschap, effectiviteit en groei beschikken?

Natuurlijk ontbreekt ook een update over het gezamenlijke projectje van de mannen niet: de voorbereiding voor de KCT. De uitdaging om 2800 meter te lopen in 12 minuten en in 2 minuten 30 push-ups, 6 pull-ups, 40 sit-ups te doen staat. Maar hoe ver zijn ze en hoe houden ze het vol?

Bekijk

Luister

Leave a Reply