fbpx Skip to main content
search
0

Maak jouw eigen professionele podcast!

Zonder gedoe. Direct klaar.

In de Eindbazen studio kan je zelf je eigen podcast opnemen. Met behulp van onze kennis en techniek loop je na het opnemen naar buiten met kant-en-klare afgemonteerde video- en audiobestanden. Klaar om te uploaden naar jouw kanalen!

Jouw eigen podcast starten?

Ambities om een eigen podcast te starten, maar wil het om de één of andere reden niet lukken? Dan biedt Eindbazen jou de ideale oplossing!

Geen tijd om een studio te maken, geen kennis van techniek of geen geld voor de benodigde apparatuur. Een eigen podcast starten is niet makkelijk weten wij uit ervaring. Die drempels neemt Eindbazen graag voor je weg. We hebben namelijk besloten om onze studio en techniek beschikbaar te stellen. Dat kan in verschillende pakketten. Zo mag je voor een bedrag van €750,- (exclusief BTW) een halve dag gebruik maken van de studio en onze apparatuur. Mocht je wat langer de tijd nodig hebben; dat kan ook! Als jij de hele dag gebruik wil maken van onze ruimte en de bijbehorende techniek dan bedraagt dat €1.500 (exclusief BTW). In beide gevallen word je technisch ondersteunt door onze live regisseur. Over het smeren van je stembanden hoef je je ook geen zorgen te maken, want koffie, thee en water zijn inbegrepen.

De Voordelen

– Zelf geen dure apparatuur aanschaffen.
– Geen zorgen over het technische geneuzel.
– De juiste kennis om je te begeleiden.
– Sit & Play (zitten en opnemen!)
– Inc. ervaren regisseur voor live montage.

Je gaat naar huis met

– HD kwaliteit videobeelden.
– Haarscherpe audiofiles.
– Finale video & geluid die afgemonteerd.
– Jouw eigen podcast!

Vanuit de kennis die wij de afgelopen 5 jaar hebben opgedaan kunnen we jou natuurlijk ook adviseren het opstarten van een podcast. Tijdens een strategie consult helpen Michel en Wiggert je om een waterdicht plan op te stellen waarmee jij inzicht krijgt in jouw merk, cijfers en eventuele doorgroeimogelijkheden. Een dagdeel lang kan jij gebruik maken van de knowledge van onze eigen presentatoren. Dit gesprek kan je los bijboeken tegen een bedrag van €1.500 (exclusief BTW).

Zo zit je de ene dag met de handen in het haar en heb je de volgende dag een complete podcastserie opgenomen. Mogelijk met een bijbehorend plan. Aan het eind van de dag loop jij met de audio- en filmbestanden naar buiten. Kant en klaar. Wie weet betekent het dé start van een nieuw hoofdstuk en treed je in de voetsporen van Michel en Wiggert.

 

Ben je geïnteresseerd in deelname of heb je vragen, neem dan contact op met de redactie via info@eindbazen.nl.