Eindbazen
Business Coaching Day

- 10 oktober -

Meer Informatie

Voor wie

Een trainingsdag voor ZZP’ers en kleine ondernemers die de volgende stap in in hun bedrijf willen zetten. Je bent op zoek naar meer omzet, je wilt je team uitbreiden of schalen met je bedrijf.

Deze dag geeft je een plan, voor de komende zes maanden, dat in lijn ligt met je persoonlijke doelstellingen en bedrijfsambities. Je bent namelijk een mens en niet alleen een werkpaard. Genieten van het leven komt niet alleen uit werken.

Waarom deze dag

Wiggert en Michel zijn enkel nog actief als coach in individuele jaartrajecten of Masterminds. Op veler verzoek is dit een laagdrempelige manier om met de hosts van Eindbazen samen te werken. Dit is je kans om hun creatieve ideeën, waardevolle kennis en rijke ervaring tot leven te brengen in jouw bedrijf. Je stap in hun netwerk van de grootste denkers en doeners en ze zullen jouw op weg helpen waar zij denken dat dit nodig is.

Wat gaat het je opleveren?

Meer inzicht in waar je snelste omzetgroei kunt behalen.

Focus is alles; daarom loop je naar buiten met een uitgestippeld plan voor de komende 6 maanden.

Zelfinzicht in wie je bent en wat je doet. 
Nog belangrijker; ligt bovenstaande in lijn met elkaar?

Wetenschap over de belangrijkste KPI’s binnen je bedrijf.

Wat je af moet gaan stoten.

Waar je meer van mag gaan doen.

Je hebt op dit moment een of meerdere van deze problemen

 • Je bent meer aan het werk IN je onderneming dan aan het bouwen AAN je onderneming.
 • Je weet dat je met zaken bezig bent die niet de hoofdfocus zouden mogen hebben.
 • Je agenda regeert jou in plaats van andersom.
 • De vrijheid die het ondernemen in eerste instantie zou moeten opleveren is niet meer zo vanzelfsprekend.
 • Je weet dat je goed op weg bent maar je mist ‘iets’ waardoor het kantelpunt uitblijft.
 • Je vind het moeilijk om te sturen op de juiste cijfers in je bedrijf.
 • Je hebt grote ambities maar vind lastig te vertalen naar concrete acties.

Michel
Vos

JOUW COACHES

Michel is een serial-entrepeneur met een passie voor optimalisatie! Of het nou om je energie, effectiviteit of processen gaat. Michel is als conceptkleptomaan altijd op zoek naar nieuwe manieren om slimmer en eenvoudiger het meeste uit je leven te halen! Zijn specialiteit: timemanagement, goalsetting, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid of ondernemerschap. Zijn opleiding instituut Twelve Waves opereert landelijk in Masterminds en bij bedrijven zoals Pink Rocade en Rabobank.

Wiggert spreker in persoonlijke groei, ondernemer en podcast host die bekent staat om avonturen bij indianenstammen. Wiggert coacht enkel nog directeuren, topsporters en speciaal geselecteerde ondernemers in high performance. Afgelopen jaren coachte hij meer dan honderden ondernemers via lezingen, Masterminds en persoonlijke coaching. Zijn ervaring ligt in marketing, het ophalen van groeikapitaal en het verkopen van een bedrijf.

Wiggert
Meerman

De rode draad van deze dag is het verkrijgen van Helderheid.

Het is niet iets nieuws. Het staat ook in alle zelfhulp boeken die je hebt gelezen. Alles begint met helderheid. Helderheid in wat je wilt, helderheid in wat je doet en helderheid in wat je gaat doen. Hoe helderder, hoe makkelijker, hoe sneller, hoe beter.

Wat gebeurd er na deze dag.

Hoewel het écht werk pas begint na deze dag. Bovenstaande uitkomsten zorgen gegarandeerd voor meer omzet, meer vrijheid en bedrijfsgroei. Maar… alle deelnemers met een “energie-boost” naar buiten laten lopen is niet zo moeilijk. We willen een duurzame investering leveren voor iedere ondernemer. Daarom krijg je zes weken na de Business Coaching day een telefonisch opvolg gesprek met Michel of Wiggert. Ben je op schema met je doelen? Moeten we bijsturen? Wat is er veranderd in tussentijd? De heren van Eindbazen blijven je achtervolgen voor jouw succes.

Wanneer moet je niet naar deze dag komen.

 • Als je op zoek bent naar passief inkomen via internet.
 • Als je “jouw unieke offer” zoekt waardoor je maar 1 of 2 klanten per jaar nodig hebt.
 • Als fan bent van Eindbazen en graag een keer koffie met ons wilt drinken. (Een duur kopje koffie!)
 • Als je een bedrijfsidee zoekt om in één klap rijk te worden.

Programma

Goal Setting, Roadmap sessie & Workflow

Gegeven door Michel. Hier leer je alles over het helder in kaart brengen van je doelen, effectief werken en zorgen dat je op schema blijft met je prioriteiten. Er is een formule hoe je taken effectief af kan vinken tot een project klaar is ten opzichte van heel veel bezig zijn met verschillende projecten waardoor uiteindelijk niet afkomt. Zie dit als organisatiekunde voor jou als ondernemer.

Programma

8 Groeicomponenten voor bedrijfsgroei

Gegeven door Wiggert. Op verschillende vlakken is winst te behalen in tijd, geld en effectiviteit. Maar om dat geen bedrijf hetzelfde fase zit moet je hier het liefst maandelijks de juiste actie op ondernemen. Met deze strategie krijg je helder want belangrijke punten zijn voor jou om in te investeren. Deze investering gaat je uiteindelijk meer vrijheid, omzet en plezier geven. En laat dat nou net de reden zijn waarom je bent gaan ondernemen. Deze 8 punten omvatten alle belangrijke belangrijke aspecten van bedrijfsgroei. Je gaat er zelf achterkomen wat op dit moment een belangrijke factor voor jou is.

Dagschema

 • Goal Setting, Roadmap sessie & Workflow door Michel

 • Biologische Lunch

 • Persoonlijk leiderschap door Wiggert 

 • 8 Groeicomponenten voor bedrijfsgroei door Wiggert

 • Q & A

 • Borrel / Diner Hangout met Michel & Wiggert

Waar

10 Oktober | Regio Amsterdam – Locatie wordt per email naar je toegestuurd.

Inloop: 10:30

Start: 11:00

Einde: 18:00

Samen bouwen wij aan jouw droombedrijf

Klaar om stappen te maken met jouw bedrijf?

Schrijf je nu in voor deze transformerende dag samen met Michel & Wiggert voor €399,- ex btw.

Ja ik doe mee!Ja ik doe mee!